Skip to main content

7. februar 2023, 08:30 - 09:30

Smut Ud! – Lad arbejdslivet gro i det fri

Vi ved det nok godt – naturen kan noget helt særligt for os mennesker og vores velbefindende. Men alligevel bruger vi den alt for lidt f.eks. i forbindelse med arbejdslivet. Derfor er der behov for at finde metoder og måder at gøre det muligt at inddrage de naturlige omgivelser i beslutningerne om fremtidens arbejdsplads.

Info


Dato

7. februar 2023

Tid

08:30 - 09:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Se optagelse af webinaret her (nyt vindue åbner)

Lad arbejdslivet gro i det fri

Vi ved det nok godt – naturen kan noget helt særligt for os mennesker og vores velbefindende. Men alligevel bruger vi den alt for lidt f.eks. i forbindelse med arbejdslivet. Derfor er der behov for at finde metoder og måder at gøre det muligt at inddrage de naturlige omgivelser i beslutningerne om fremtidens arbejdsplads. Så hvorfor kom med til vores webinar med Smut Ud og hvordan din organisation kan lade arbejdslivet gro i det fri!

På mødet vil du

  • Få indsigt i, hvorfor og hvordan naturen kan inddrages i arbejdsdagen på en hensigtsmæssige måde uden de store investeringer.
  • Blive inspireret fra andre dele af verden, og få mere viden om hvordan et nyt dansk forskningsprojekt, har arbejde med at få flere kontormedarbejdere, til at flytte nogle af deres arbejdsopgaver udenfor.

Program

08.30 Velkomst af DFM

08.33 – 08.45 Hvorfor er naturen så vigtig for vores arbejdsliv? v. ph.d. Dorthe Djernis, Fonden Mental Sundhed

08.45 – 08.55 Hvordan kan natur rundt om arbejdsplads bruges bedst muligt ved landskabsarkitekt ph.d. Victoria Linn Lygum AAU

08.55 – 09.10 Sådan gjorde vi – erfaringer fra virksomhed, som har implementeret nye arbejdsformer med inddragelse af naturen

09.10 – 09.12 Hvordan kan I komme videre v. facilitator Regitze Siggaard, Fonden Mental Sundhed

09.12 – 09.15 Tak for i dag

09.15 – 09.30 bliv hængende og få mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende

Efter mødet:

  • Er du blevet motiveret til at drøfte mulighederne i jeres forretning for at bruge den ny viden som driver f.eks. for bæredygtighed.

Målgruppe:

Mødet er for dig, som er ansvarlig for at indrette og drifte jeres mødefaciliteter. Dig, har interesse i at bringe nye strømninger til jeres kunder eller bare er nysgerrig på emnet.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.