Skip to main content

Netværk

Bæredygtighed og ESG

Netværk for bæredygtighed og ESG

Bæredygtighed og ESG går i disse år fra at være indsatser defineret af den enkelte virksomhed til at blive sat på formel med krav og lovgivning fra EU. Samtidig har virksomheder og offentlige institutioner relativt frie rammer til at udvælge de indsatser og projekter, der giver bedst mening ift. virksomhedens strategi, potentialer og muligheder.

Indsamling af data er en velkendt disciplin i facility management, og i mange virksomheder spiller facility management en afgørende rolle for den bæredygtige værdiskabelse gennem dokumenterbare indsatser.

Samtidig ved vi, at drift, vedligehold og indkøb af services til kontorer og bygninger har et enormt potentiale mod at nå de grønne målsætninger.

I DFM oplever vi stor efterspørgsel på et netværk for bæredygtighed og ESG, hvor erfaringer udveksles, spørgsmål stilles og viden tilegnes. Netværket tager udgangspunkt i bæredygtighed som ramme, hvor ESG bruges som redskab til at igangsætte initiativer og indsamle data.

Formål

Formålet med netværket er at erfaringsudveksle på både bæredygtighedsindsatser, dataopsamling og nøgletal. Deltagerne vil gennem videndeling og sparring udveksle praktiske erfaringer om de udfordringer og muligheder, der opstår, når bæredygtighed og ESG får tårnhøj prioriteret.

Hvem kan deltage

Netværket henvender sig til medarbejdere i private, kommunale og regionale organisationer og virksomheder, der står overfor at implementere en grøn og bæredygtig omstilling af kontorer og bygninger. Netværket er lukket for rådgivere og leverandører.

Deltagelse

Netværket henvender sig til medarbejdere i private, kommunale og regionale organisationer, der arbejder med bæredygtig omstilling af kontorer og bygninger.

Du får:

  • Forståelse for udfordringer og muligheder der er indenfor bæredygtighed og FM
  • Inspiration til at vurdere, hvilke data og nøgletal, der er gode at rapporteres på og hvilke der ikke er
  • Eksempler fra andre, der har kommunikeret og arbejdet internt og eksternt omkring bæredygtighedsinitiativer
  • Netværk på tværs af branchen, der alle er optagede af bæredygtighed i FM

Møderne afholdes som udgangspunkt på skift hos netværksdeltagerne, så deltagerne får mulighed for at opleve bæredygtighedsprojekter på tæt hold.

Fire årlige møder

DFM faciliterer vores netværk for bæredygtighed og ESG, så du kan koncentrere dig om udbyttet. Vores facilitator leder møderne og sørger for indkaldelser, maillister, indlægsholdere osv. Møderne afholdes på skift hos deltagerne eller hos en virksomhed, som har en case, der er relevant for netværksmødet. Derudover er der selvfølgelig, på alle møder, mulighed for at deltagerne tager aktuelle problemstillinger op, som de ønsker netværkets sparring omkring.

Netværket mødes fire gange årligt typisk af 3-4 timers varighed.

Deltagelse i netværket koster 7.495,00 kr. pr. år ex. moms. og kræver at du er medlem af DFM.

Tilmeld dig her

Kommende møder

November //
Krav til leverandører og bæredygtig værdikæde

Netværks facilitator

Michelle Kihl

Substainability Manager, DTU Science Park

Michelle har arbejdet i DTU Science Park i næsten 12 år, og var i sin tidligere rolle som Executive Assistant med til at udvikle den bæredygtighedsstrategi, som hun i dag arbejder med at implementere. Hun har uddannelser i Sustainability Management og ESG rapportering, og har ansvaret for ESG rapportering i DTU Science Park. Sammen med sine kollegaer i bl.a. FM organisationen arbejder hun med bæredygtig værdiskabelse gennem dokumenterbare indsatser. Du kan kontakte Michelle på mk@dtusciencepark.dk