LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRK

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2015

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2014

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2013

ARRANGEMENTER FRA 2000 - 2012AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2015


Her på siden kan du se de arrangementer som vi har afholdt i 2015. Klik på det enkelte arrangement for at læse mere.

Velkomstmøde for nye medlemmer

Det var med stor fornøjelse vi kunne byde velkommen til 25 af DFM netværks nye medlemmer til vores årlige velkomstmøde for nye medlemmer.
Udover at møde personerne i og omkring DFM netværk, fik vi lejlighed til at hilse på hinanden og diskutere FM som disciplin.
Tak til alle jer der kom, vi ser frem til at lære jer bedre at kende. ...

Medlemsmøde om Vested hos EY på Frederiksberg

FM er i forandring og nye samarbejdsmetoder formuleres. Fra USA kommer en ny forretningsmodel ”Vested ®”, som vinder indpas også i Danmark. Vested ® fokuserer på det ønskede resultat og den fælles værdi. Det kendte: ”what’s in it for me ” afløses af ”what’s in it for we”.
DFM netværk invitererede til medlemsmøde med David Frydlinger og Henrik Järleskog, begge fra Stockholm. David arbejder sammen med opfinderen af Vested ®, Katie Vitasek på Uni ...

Fantastisk arkitektur og innovativ arbejdsplads - besøg hos DSV HQ

Den 25. februar inviterede DSV indenfor i deres nye hovedkvarter i Hedehusene. Huset er skabt i samarbejde med PLH arkitekter.
De indledende indlæg fra PLH arkitekter gav os et spændene indblik i processen med at skabe huset, men også hvor i høj grad, at huset er skabt til at passer perfekt til DSV.
Efterfølgende fortalte Brian Winther Almind, som er FM-er hos DSV hvordan processen har været for DSV og ikke mindst h ...

Meget interessant konference og workshop om udbud og indkøb 16. marts 2015

DFM netværks arbejdsudvalg om FM og indkøb åbnede dørene for en konference/workshop om den gode udbuds- og indkøbsproces.
Dagens hovedtaler var Kim Sundtoft Hald. Lektor/PhD fra Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi og han kom med et meget spændende indlæg, som bl.a. kom omkring en række interessante synspunkter. Indlægget var interageret med brugerne, se/gense evt. hans præsentation længere nede på siden.
...

21. maj: Facilities Management og innovation

Alle taler i dag om innovation. Inden for FM betragter man ofte innovation som en uovervindelig udfordring, som alle ønsker, men sjældent er helt tilfredse med.
Er det imidlertid ikke muligt at se innovation i FM i et nyt og mere positivt lys, hvor innovationer og forbedringer gennemføres i fællesskab på både efterspørgselssiden og service leverandør-siden?
Mødet bød på både spændende indlæg, fælles reflektioner, eksempler fra praksis, ...

En eftermiddag med fokus på serviceydelser i Brande

Et tjek af virksomhedens serviceydelser resulterer ofte i, at man gennemfører ændringer. De skal være velovervejede, gennemførlige, værdiskabende og så videre.
Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man vurderer både den service, man allerede har, og den man påtænker at skifte til. Der skal være fokus på hvordan ændringerne påvirker organisationen, hvordan de implementeres, kommunikeres og så videre.
DFM netværk inviterer til en ...

Dronerne går i luften

DFM netværks medlemmer fik nu en udsøgt mulighed for at se nærmere på droner på vores medlemsmøde hos NIRAS den 24. marts 2015.
Dronernes nøjagtighed kan vise niveauforskelle på veje og fortov, og på basis af data fra droneflyvninger kan man lave præcise modeller, som viser hvordan vandet vil strømme ved skybrud eller oversvømmelser. Da afvigelserne er ganske få centimeter, kan dronerne på en enkelt flyvning producere data til en højopløst 3D-model af bygninger og lan ...

Energioptimeringen med de mange fordele


DFM netværks arbejdsudvalg FM og bæredygtighed kunne byde velkommen til ca. 20 veloplagte deltagere på medlemsmødet om hvilke fordele man kan opnå ved at foretage en energioptimering.
Hos PwC i Hellerup har de siden udgangen af 2014 været i gang med et større energioptimeringsprojekt som er gennemført som et partnerskab mellem PwC, Teknologisk Institut og DONG. De har fulgt retningslinjerne fra EiSE, der er et koncept for energioptimal styring a ...

SEMINAR om BIM-baseret FM


Ejendoms- og byggebranchen gennemgår i disse år et paradigmeskift, hvor de digitale værktøjer vinder indpas i alle byggeriets faser. Facility Management får med god grund også øget opmærksomhed, da der i Danmark er et stort, uforløst potentiale i at optimere drift og vedligehold.
I samarbejde med BIM Equity afholdte vi et seminar om BIM-baseret FM. Hvor vi bl.a. blev klogere på BIM generelt og i særdeleshed hvordan BIM kan anvendes til at optimere FM.

26. august: Orienteringsmøde om energisyn

I 2014 trådte nye regler om obligatoriske energisyn i store virksomheder i kraft. Reglerne følger af EUs effektiviseringsdirektiv fra 2014 og bestemmer, at alle store danske virksomheder (mindst 250 ansatte globalt, en omsætning på mindst 50 mio. euro og en balance på mindst 43 mio. euro) skal have foretaget et energisyn inden den 5. december 2015, og derefter hvert fjerde år.
DFM netværk, Energistyrelsen og Kuben Management indbyder nu til et or ...

9. september: Er arbejdsmiljø fremtidens konkurrenceparameter?

Velkommen til en spændende konference med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed som et fremtidigt konkurrenceparameter i bygge- og anlægsbranchen:
Onsdag den 9. september 2015, kl. 14.00 – 17.00 på Hoffmanns byggeplads og Microsofts nye hovedsæde i Lyngby.
Kom og deltag i debatten: Skal der i fremtiden konkurreres på arbejdsmiljø og sikkerhed? Hoffmann fik tildelt projektet med at bygge Microsofts nye hovedsæde for Danica P ...

10. september: Hvordan skaber man succesfulde service virksomheder?

Kom og hør forskere fortælle, hvordan man arbejder med at skabe succesfulde servicevirksomheder i udlandet og diskuter det med kolleger. Det foregår på industry track på den international forskerkonference Reser 2015
PROGRAM:
How to get more satisfied customers: Renewing offerings through service innovation
Professor Anders Gustafsson
Center for Service Research
Karlstad University, Sweden
How la ...

14. September: Sydney Opera House besøger Danmark

Sydney Opera House lægger vægt på oplevelse, vellyd og æstetik – og en effektiv bygningsdrift. Hør på bips’ årskonference den 14. september, hvordan man på et af verdens mest markante bygningsværker bruger BIM til at styre sin bygningsdrift.
Hovedtaleren på bips’ årskonference rejser halvdelen af kloden rundt for at dele sine erfaringer om brugen af BIM inden for Facilities Management. Det drejer sig om Chris Linning, som har ansvaret for B ...

5. november: FM-sourcing og kontraktstyring

DANSK FACILITIES MANAGEMENT NETVÆRK
MEDLEMSMØDE – 5. NOVEMBER 2015, KLOKKEN 13 – 16
Program:
13:00 Velkomst og dagens program v/ Svend Bie, direktør DFM netværk
13:15 Tendenser i FM markedet, herunder vested outsourcing v/ Søren Skibsted, Kromann Reumert og Christian Fredberg, F-Advise

Markedet for FM outsourcing spås stor vækst de kommende år, men hvad rykker sig på markedet lige nu. Vi vil gennemgå de seneste tendense ...

17. november: Konference om Partnerskab

Den 17. november bød Politiet og Coor Service Management velkommen til et meget spændende og veltilrettelagt konference med partnerskab som tema.
Mette Walsted Vestergaard styrede os sikkert programmet. Konferencen startede med en paneldebat. Panelet bestod af flere profiler i det danske samfund, som på forskellige måder har arbejdet med partnerskaber i deres liv. Per Larsen, Anne-Margrethe Bendix og Nicholas Ørum Keller delte ud af deres erfaringer ...

DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98