LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRK

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2015

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2014

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2013

ARRANGEMENTER FRA 2000 - 2012Spændende år med høj faglighed og netværk

2014 har været et spændende år med mange forskelligrettede arrangementer, som har til fælles, at alle var med høj faglighed.

Året startede med generelforsamlingen, som foregik i Spinderiet i Valby. Inden generelforsamlingen fik vi en indblik i butikscentrenes verden. Vi bød velkommen til vores nye medlemmer - husk at vi holder et velkomstmøde igen den 21. januar 2015.

Vi fik et bud på fremtiden via vores flyt dig arrangement, maj bød også på Facilities Leadership konference, Workshop, lederkommunikation og FM konference. I forsommeren besøgte vi ISS, hvor vi havde sammensat et spændende program med office of the Future som omdrejningspunkt, udover det, afholdte vi en BIM konference og et besøg hos Lego.

Efteråret bød vi velkommen til en rundvisning i Carlsberg byen, vi åbnede dørene for den årlige CAFM messe og vi besøgte Metro byggeriet i november.

Vi afrundede året med et meget interessant foredrag om nudging - et fænomen som lyder genklang i branchen og miljøledelse var overskriften på medlemsmødet, hvor medlemmerne blev inviteret til kaffe hos Norrporten, som lige er blevet ISO 14001 certificeret.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores afholdte arrangementer, hvor du også kan se, eller gense diverse slides, billeder m.m. fra arrangementerne.


Se de aktuelle arrangementer i 2015 her

4. marts: DFM netværks årlige generalforsamling

DFM netværks ordinære generalforsamling 2014 holdes den 4. marts fra klokken 16.30 på Spinderiet, Bomuldsgade 4, 2500 Valby.
Benyt indgangen, der ligger ved siden af Profil Optik og overfor Change. Der er gratis 2 timers parkering i kælderen.
Inden generalforsamlingen holdes der medlemsmøde. Se programmet for arrangementet nedenfor.
Medlemmer af DFM netværk har modtaget en formel indkaldelse til generalforsamling inkl. dagsorde ...

11. marts: Velkomstmøde for nye medlemmer af DFM netværk

DFM netværk holdt et informativt velkomstmøde i lokalerne i Borgergade 111, den 11. marts.
Mødet blev indledt af direktør Eva Kartholm, som gennemgik DFM netværks service- og aktivitetstilbud samt foreningens opbygning.
Senere havde mødet besøg af Thomas Nissen, Post Danmark som fortalte om den værdi medlemskabet tilføre hos ham og også Flemming Wulff Hansen, medlem af DFM netværks bestyrelse, deltog i mødet med tips og idee ...

26. marts: Kom til eksklusiv eftermiddag med fremtidsforsker

• Nye arbejdsprocesser og ny teknologi kræver nye rammer
• Nye generationer og forventninger til arbejdslivet udfordrer eksisterende modeller
• Samarbejde og netværk på arbejdspladsen
• Balancen mellem kreativitet, innovation og drift
Disse spørgsmål og flere af samme skuffe besvares af fremtidsforsker Carsten Beck, når DFM netværk inviterer til en eftermiddag i fremtidens tegn.
Arrangementet indledes med et indl ...

31. marts: Workshop om ejendomsstrategi og porteføljestyring i samarbejde med CFM og Bygherreforeningen


I de senere år har emnerne ”Ejendomsstrategier og porteføljestyring” fået stigende opmærksomhed blandt bygningsejere, bygherrer og Facilities Managers i Danmark. Det gælder både på det private og det offentlige område.
I en række andre lande er der opstået et nyt fagområde betegnet Corporate Real Estate Management, som sigter på at udvikle viden og værktøjer til professionel ledelse ...

8. maj: Konference om Facilities Leadership

Torsdag den 8. maj slog DFM, netværks arbejdsudvalg for FM og bæredygtighed, dørene op for en dag fyldt med spændende indlæg der alle byggede på konferencens hovedtema, Facilities Leadership.
Konferencen løb af stablen på Novo Nordisk’ nyopførte hovedkontor NN1 som i særdeleshed var med til at sætte rammerne for dagens bedrifter. Der var lagt op til en dialogbaseret konference som bød på et spændende program.
DFM netværks arbejdsudvalg fo ...

12. maj: Når FM skaber værdi - en eftermiddag om ledelseskommunikation

Du styrker din og FM-afdelingens position i virksomheden, hvis du er klar og tydelig i din kommunikation med ledelsen. Men hvad vil de vide og i hvilken form?
Hør fire lederes bud på, hvordan du bedst kommunikerer budskabet, sådan at du både i form og indhold rammer deres forventninger.
Mogens Kornbo, Siemens, om kommunikative hensyn ved udenlandske ejere
Birthe Papsø, Odense Kommune, om kommunikation i et po ...

12. maj: Når FM skaber værdi

En eftermiddag om ledelseskommunikation
Det er en udfordring at skabe kommunikation, som viser ledelsen hvilken værdi, FM organisationen skaber. Hør fire ledere fortælle om kommunikation, dokumentation og krydspres. Hør kommunikationsekspertens gode råd både til afsender og modtager.
Indlægsholdere:
Mogens Kornbo, Siemens
Birthe Papsø, Odense Kommune
Søren Kempf Holm, Top Danmark
Uffe G. Thomsen, DTU
Elizabeth Pral, COWI
Du får ...

22. maj: Konference, FM i praksis og i forskning

INVITATION TIL HELDAGSKONFERENCEN FACILITIES MANAGEMENT I PRAKSIS OG I FORSKNING PÅ DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET, DEN 22. MAJ 2014
Center for Facilities Management arrangerer i samarbejde med Dansk Facilities Management netværk en heldagskonference om ”FM i praksis og i forskning”. Konferencen er tænkt som en kreativ mødeplads og dialogplatform for praktikere fra Danmark og andre nordiske lande og forskere fra hele verden.
På konfer ...

16. juni 2014 - The office of the future på ISSs nye HQ

Ca. 60 deltagere havde fundet vej til lSS hovedkvarter, da DFM netværks Internationale Udvalg i samarbejde med ISS bød velkommen til medlemsmøde.
To interessante indlæg satte fremtidens kontor under lup - og der var både ros og ris til de trends, som er fremherskende på området. Især Ian Ellison, Sheffield Business School, havde kritiske men konstruktive kommentarer, mens Tim Oldman, Lessman opfordrede til omtanke, dokumentation og b ...

17. juni: BIM FM konference


I disse år retter private og offentlige ejendomsforvaltere for alvor blikket mod Facility Management. Udefrakommende krav om IKT, energioptimering og nye muligheder for at effektivisere drifts- og vedligeholdsprocesser gør det til et oplagt fokusområde.
Der er store økonomiske gevinster for investorer og driftsherrer ved at optimere drift og vedligehold af eksisterende og nye ejendomsporteføljer. Kombinationen af at op til 90 % af bygningers totaløkonomi rel ...

26. juni: Har du lyst til at dele viden, erfaring og gode ideer, med andre FM-ere?

DFM Netværk holder et netværksmøde i samarbejde med LEGO. Mødet er uforpligtende og vil forgå den 26-06-2014 kl.15:15 -17:15, her vil vi fortæller om de muligheder, du får ved et medlemskab af Dansk Facilities Management netværk (DFM netværk) - en brancheforening, for personer som bedriver professionelt FM.
Vi kommer også kort ind på, hvilke muligheder der er i søsterforeningen DFM benchmarking.
Invitatio ...

Rundvisning i Carlsberg Byen 2. oktober

Den 2. oktober fik DFM netværks medlemmer mulighed for at komme med på en rundvisning, hvor Carlsberg Byen vil fortælle om bestræbelserne på at etablere et levende byliv imens de bygger byen.
Over de næste 10-15 år skal der bygges i alt 564.000 etagemeter på den historiske bryggerigrund, derudover skal det 25 hektar store område udvikles til et nyt grønt bykvarter.
Pernille Hebsgaard Rohdemeier, Kommunikationschef hos Carlsberg Byen fortalte o ...

5. november: Krisestyring og beredskab - stigende krav og forventninger til FM-funktionen


Vejret bliver voldsommere og voldsommere – og skybrud og oversvømmelser er blevet noget, der rammer mange virksomheder hvert år. Skaderne er omkostningsfulde i sig selv, men medfører også betydelige driftstab i den periode, hvor driften skal genetableres.

FM-funktionen får derfor en endnu mere væsentlig rolle i virksomhedernes beredskab i forhold til forebyggelse og ikke mindst håndtering af hæn ...

CAFM messen 2014

Torsdag den 9. oktober kunne vi hos DFM netværk byde velkommen til over 100 interesserede deltagere på vores årlige CAFM messe på Borgergade.
Arrangementet var en kombination af faglige indlæg og messe, hvor man havde mulighed for at kigge nærmere på de 10 leverandører, som havde en stand på dagen.
Dagens præsentationer fra Mikkel, Poul og Nis ligger længere nede på siden.
Tak til alle deltagere og udstillere for en rigtig god dag. ...

25. november: Gå-hjem-møde: Byggeriet af Cityringen


Tirsdag 25. November 2014 kl. 16.30-19.00
Hvordan bygger man metro 30 meter under byen?
Mød dine kolleger i branchen på tværs af fagområder, når Metroselskabet inviterer til gå-hjem-møde. Hør om det største anlægsprojekt i København i 400 år. Mød Metroselskabets tekniske direktør Erik Skotting, der fortæller om at bygge metro under en tæt bebygget by.
Projektdirektør Guy Taylor giver et indblik i den daglige ledelse af det ...

2. december 2014: Brunch og møde om nudging


Vi mødtes om et veldækket brunchbord i smukke rammer på Bernstorff Slot. Morten Sehested Münster førte deltagerne sikkert igennem et meget spændende foredrag om nudging. Nudging bliver brugt af reklamefolk, til at få os til at træffe nye valg og ændre adfærd.
Det er ikke kun i reklame- og detailbranchen man kan bruge nudging. I større grad bruges det også i virksomheder, for at fremme den adfærd man ønsker. Morten kom med mange gode eksemple ...

4. december: Miljøledelse – strategi og praksis

Torsdag den 4. december åbnede DFM netværks arbejdsudvalg FM og bæredygtighed for en unik mulighed for at invitere foreningens medlemmer til at få et indblik i Norrportens arbejde med miljøcertificeringen. På det strategiske plan, processen, praktikken og erfaringerne.
Det var et meget spændende indblik i Norrportens arbejde med miljøledelse, som for dem har været en spændende rejse ind i det ukendte. Ejendomsselskabet Norrporten indskriver ...

DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98