LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

FAQ

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKEr FM på vej mod at blive disruptet? – medlemsundersøgelse 2017

Facilities Management er under forandring. Medlemsundersøgelsen, der er gennemført op til Årskonferencen, peger på en række udviklingstræk, som kan sammenfattes i et enkelt budskab: Når de teknologiske og forretningsmæssige vilkår ændrer sig drastisk for de virksomheder og organisationer, som FM skal supportere, så får det også drastiske konsekvenser for, hvordan FM skal tænkes og udføres.

Det mest vidtgående spørgsmål til medlemmerne har været, om de forventer at selve FM begrebet vil være ”disruptet” og forsvundet eller ændret til ukendelighed i løbet af de næste ti år. Det afvises af et flertal, men der er faktisk 31 procent – knap en tredjedel – der helt eller delvist er enige. Spændende.

Det er lykkedes at gøre FM til en strategisk funktion langt de fleste steder. 87 pct. er enige i, at FM organisationen er en strategisk medspiller i organisationen. Men undersøgelsen viser også, at det er en position, som man ikke alle steder helt udfylder endnu. Når vi spørger til, om der ligger en strategisk plan for FM’s udvikling de kommende år, er kun en tredjedel helt enige, og mere end hver femte må svare, at det gælder ikke for deres virksomhed.

Se hele undersøgelsen med svar på, hvordan FM branchen forholder sig til en række aktuelle udfordringer og tendenser.
Læs rapporten her


DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98