LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS STÅENDE UDVALG

DFM NETVÆRKS ARBEJDSUDVALG

NETVÆRK I NETVÆRKET

SKEMAOVERSIGT FOR KØBERE AF IT SYSTEMER TIL FM

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKDriftsherreprisen 2017
Når kravene til offentlige og private virksomheders omstillingsevne og konkurrencekraft skrues i vejret, så øger det kravene til, at FM offensivt kan komme med bud på morgendagens arbejdsplads. Det kræver en forretningstænkning med lige stor fokus på aktiviteternes omkostninger og aktiviteternes bidrag til organisationens præstationsevne.

Prisen skal i 2017 gå til en offentlig eller privat FM organisation, der i særlig grad har formået at integrere FM i virksomhedens samlede forretningsstrategi med fokus på helhedstænkning, totaløkonomi og forretningstænkning.

På baggrund af de indstillinger, vi har fået, har vi nomineret fire til årets driftsherrepris.

Vinderen af Driftsherreprisen 2017 findes på Årskonferencen, som finder sted den 23. og 24. marts i Helsingør, via en afstemning blandt konferencens deltagere.


Driftsherreprisen vil i 2017 gå til:

En virksomhed eller person, der har bidraget innovativt til at integrere FM i en offentlig eller privat virksomheds samlede forretningsstrategi.
De nominerede driftsherrer skal i projekter eller gennem processer have haft fokus på helhedstænkning, totaløkonomisk tankegang og forretningstænkning.


De nominerede til driftsherreprisen 2017

På baggrund af de indstillinger vi har fået, har vi nomineret fire til årets driftsherrepris: VELUX, DR, Coop & Nordea.

Alle fire kandidater har i særlig grad har formået at integrere FM i virksomhedens samlede forretningsstrategi med fokus på helhedstænkning, totaløkonomi og forretningstænkning.


Læs mere og tilmeld dig konferencen her


Nomineret til Driftsherreprisen 2017: Velux

DATA OG OVERBLIK HAR LØFTET FM I VELUX TIL STRATEGISK NIVEAU
Da VELUX Gruppen var et ungt firma, var den gode ide –ovenlysvinduet der giver mulighed for at udnytte rummet under taget – beskyttet af patent og mønsterbeskyttelse. Men det, der i dag sikrer, at virksomheden opretholder sin unikke position som global markedsleder, er et konstant fokus på relevansen i at bringe frisk luft og dagslys ind i folks hjem koblet med innovative produkter og e ...

Nomineret til Driftsherreprisen 2017: DR

FACILITIES MANAGEMENT ER BEDRE RADIO OG TV
DR Ejendomme & Service er en af fire nominerede til Driftsherreprisen 2017
Siden Poul Holt Pedersen i 2012 overtog ansvaret for DR´s FM har han forsøgt hele tiden at gå på to ben: Lavere omkostninger og bedre faciliteter skabt ud fra et fælles virksomhedsperspektiv. Han har arbejdet konsekvent på at løfte ”DR Ejendomme & Service” til at være en strategisk funktion, der på lige fod med andre funktione ...

Nomineret til Driftsherreprisen 2017: Coop Ejendomme

DIGITALT OVERBLIK HOS FM GIVER BUTIKSCHEFEN TID TIL KUNDERNE I COOPS BUTIKKER
Coop Ejendomme er en af fire nominerede til Driftsherreprisen 2017
Med en omsætning på 45 mia. kr. og 40.000 medarbejdere er Coop en af Danmarks største virksomheder. Med 1200 butikker, fordelt på Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta og Irma, er Coop også en af de mest komplekse at stå med FM ansvaret for.
Flemming Poulsen har været head o ...

Nomineret til Driftsherreprisen 2017: Nordea

HVER ARBEJDSDAG ER EN REJSE MOD STÆRKERE RELATIONER
Nordea Danmark er en af fire nominerede til Driftsherreprisen 2017
Nordea har siden 2013 skabt en ny FM organisation, der helt har ændret, hvordan man arbejder, og i høj grad også ”hvorfor”. Nordea har valgt begrebet ”Workplace Management” og signalerer dermed, at FM hos dem skal forstås i sin bredeste betydning. Workplace Management (WPM) er samlet af Real Estate, FM og intern service o ...

DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98