LOG IND     UDSKRIV     SEND

> > >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

ÅRSKONFERENCEN

KONFERENCEN 2017

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKÅRSKONFERENCEN 2016

DFM netværks årskonference 2016 blev afholdt den 7. og 8. april på Marienlyst i Helsingør og var samtidig en jubilæumskonference.

2016 er for foreningen et helt særligt år. Det er nemlig 25 år siden at man på den stiftende generalforsamling den 19. marts 1991 dannede Dansk Facilities Management-netværk. Der kan fortælles mange anekdoter om foreningen, personerne, projekterne og milepælene, men dengang som nu er vores formål: At udvikle fagområdet Facilities Management, formidle viden om Facilities Management til medlemmer og andre interesserede, udveksle information og erfaringer fra praksis og at knytte forbindelsen til det internationale samarbejde.

Årskonferencen er og bliver årets FM-begivenhed! Igennem 25 år er den blevet forfinet og tilpasset, så det er stedet, hvor det hele sker indenfor FM.

Årskonferencen er det oplagte sted, hvor man fremmer samspillet mellem praksis og uddannelse og forskning, og den er bindeleddet til den internationale udvikling i branchen.

Denne ene gang om året tager over 200 personer 2 dage ud af kalenderen for atmødes med fagfæller fra hele landet få inspiration, netværke og få en saltvandsindsprøjtning til hverdagens arbejde.

Vores 25 indlægsholdere deler gerne deres præsentationer med os. Vi vil opdatere hjemmesiden i takt med vi modtager præsentationerne. Allerede nu kan du finde en del af indlægsholdernes præsentationer her på dfm-net.dk (se i menuen til venstre for at se mere)


Programmet i 2016 har taget udgangspunkt i de trends, som rykker i branchen. Vi havde også inviteret et par indlægsholdere, som ikke er FM-ere, men som kan rykke lidt på vores opfattelse af den verden, som vi befinder os i –og provokere os lidt?

Årskonferencen - 2 dages intensiv FM - se eller gense præsentationer m.m.

Årskonferencen er og bliver årets FM-begivenhed! Igennem 25 år er den blevet forfinet og tilpasset, så det er stedet, hvor det hele sker indenfor FM.
2016 er for foreningen et helt særligt år. Det er nemlig 25 år siden at man på den stiftende generalforsamling den 19. marts 1991 dannede Dansk Facilities Management-netværk. Der kan fortælles mange anekdoter om foreningen, personerne, projekterne og milepælene, men de ...

DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98